Friluftsäventyr for
familjer och nybörjare

Vad är Outcraft?

Ett friluftsäventyr för familjer och nyfikna nybörjare!

Vi har tagit den fantastiska naturen i Nordöstra Skåne, lagt till några av de största nordiska friluftsföretagen, kryddat med inspirerande föredrag och aktiviteter, hällt i spännande kurser och knådat ihop det ordentligt. Konceptet serveras med lokala råvaror, underhållning, trevliga ramar och massor av frisk luft!

Området kring Immeln är känt för sin stillhet och vackra natur. Hit reser människor för att uppleva den svenska naturen och friheten att röra sig i den. Här är hållbarhet en självklarhet, maten lokal och/eller ekologisk och humöret högt. Tillsammans skapar vi upplevelser som stärker familjerna och väcker äventyrslusten.  

Välkommen ut!!

Köp biljetter nu!

Hur funkar det?

I slutet på augusti när vattnet är varmt, kan ni uppleva en helg full av aktiviteter och äventyr, workshops, föredrag och underhållning. Några av aktiviteterna är för barnen (barn under 6 år ska ha egen vuxen med sig) , några för vuxna och många av dem kan hela familjen delta i.

Efter helgen kommer ni känna er mer motiverade och säkra på friluftslivets olika byggstenar och klara att ta er ut med kanot eller ett annat mindre äventyr  på egen hand.
De flesta deltagarna anländer till Outcraft under fredagen. Vi har program för dagsaktiviteter, turer och kurser under lördag och söndag. 

Hur bor vi?

Njut av den magiska naturen vid Immeln och slappna av på vårt mysiga campområde.
Här finns ordnade tältplatser och toaletter, det serveras mat och allt det praktiska är redan ordnat så att ni kan koncentrera er om att uppleva och lära er mer om friluftslivet.

Outcraft Family Weekend har sitt eget campingområde, här har du flera möjligheter.
Tältplats ingår i din biljett så antingen tar du med ditt eget tält eller hyr in dig i en av våra Tentipis.
Du kan även bo på Immelns Camping, Immelns Vandrarhem eller Immelns Bed & Breakfast.

Toaletter finns i direkt anslutning till campingområdet, begränsad tillgång till duschar mot betalning finns vid Immelns Camping och Vandrarhemmet.
Annars går det också bra att bada i sjön…

Maten då?

Om du vill beställa matpaketet så använd vänligen denna länk. Tänk på att vi endast kan garantera mat till dem som bokat matpaketet i förväg. Vi strävar efter att använda lokala råvaror och laga smakrik och mättande mat. Vi serverar en variant med kött och en vegetarisk. Priset är endast 580 kronor och halva priset för barn.
Fredag
Middag: Bygg själv burgare (vi grillar och du bygger)
Lördag
Frukost: Frallor, ost, skinka, ägg, yoghurt, müsli, juice, kaffe/te/varm choklad
Lunch: Måltid från 24Hour Meal
Middag: Tex-Mex Dinner
Söndag
Frukost: Frallor, ost, skinka, ägg, yoghurt, müsli, juice, kaffe/te/varm choklad
Lunch: Pytt-i-panna med vildsvin och dovhjort
Självklart kommer kaffe/te, fika och annan snacks finnas tillgänglig att köpa för de som behöver lite extra mellan måltiderna. 
OUTCRAFT
  • +46 (0)44 96100
  • info@outcraft.se
KONTAKTA OSS
  • Gamla byvägen 1B,
    289 73 Immeln
    Sweden
HITTA OSS HÄR
INSTAGRAM